proekt_roky_fundermax_2018

Підсумки Проекту Року 2018

9 листопада в Артпрічалі пройшов щорічний конкурс від компанії «Будівельна Зірка» – Проект року Fundermax в Україні 2018!

За рішенням уповноваженного жюрі у складі Ірини Паракуди, Костянтина Ковшевацького і Бесо Сабашвилі:

ПРОЕКТОМ РОКУ 2018 став Avalon Lux, архітектор Сергій Міль, (монтажні роботи Захід-Фасад-Буд)

За рішенням запрошених гостей, які є представниками заводу Fundermax у різних країнах, на чолі з австрійським представником – Даніілом Олєвим:

у номінації "Австрійський вибір" було обрано проект
Park. Art of Rest, архітектор Марко Савицький (монтажні роботи виконано МКС Фасад)

за результатами громадського голосування на нашому сайті, вперше переміг інтер'єр – офіс для компанії Миронівський хлібопродукт, авторства Олени Колеснікової (AECOM), адаптація дизайну і реалізація ComfortZone, Тетяна Верьовкіна, Iван Савула.

Будівельна Зірка від душі вітає переможців і дякує усім цьогорічним учасникам! А також, висловлює подяку усім гостям, які були присутні на події і розділили свято, радість і успіх переможців!

Особлива подяка спікерам  вечора, які поділилися своїми знаннями і досвідом!

1. Ірина Паракуда & Ірина Курило (Doudle I Group, Львів) за розповідь про те, якими повинні бути сучасні інтер'єри.

2. Максим Мятко (AIMM, Київ) за чудову лекцію з наочними прикладами реновації однотипних інтер'єрів радянської епохи у світлі простори, придатні для приємного перебування і комфортної праці людей сучасної України.

3. Костянтин Ковшевацький & Сана Шевченко за майстер клас, як інструкцію для архітекторів і дизайнерів, які не лише створюють, але й хочуть донести ідею своєї творчості до більшого загалу.

4. Марко Савицький (Savytskyy Design, Львів) за те, що тепер відомо, що в Україні можливо створити архітектуру європейського рівня і, найголовніше, як це зробити!

5. Кирил Матяш (MAASS, Київ) за приклад відношення до деталей, які є чи не найголовнішими, про можливість не порушуючи прекрасного створеного, вдихнути у нього нове життя. Про те, що архітектура і її внутрішній проостір, це, насамперед, люди, які там перебувають.

До нових зустрічей!
До Проекту Року 2019!
Найцікавіше попереду!

Новые статьи